miercuri, 21 ianuarie 2009

Indienii fac si filme de arta

Daca tot suntem la capitolul filme bune a caror actiune se petrece in India, iata si o productie indiana: "Water"...E un film poetic, are o imagine superba si o muzica divina.

Alt gen de film, aceeasi Indie

Poate mai putin spectaculos ca "Slumdog...", dar o adevarata bijuterie pentru cei care iubesc genul asta de cinema.

Un superfilm despre India

Iata un fragment din "Slumdog Millionaire", un film care m-a facut sa ma reintorc pentru 2 ore in incredibila si tumultoasa Indie.


duminică, 18 ianuarie 2009

one nice evening


We met Kenneth, the French masseur and Juan, the Chilean traveler on a roof terrace from Agra, wrote each of us in a notebook the food and drinks we ordered that evening and spoke all night about everything and nothing :)

P.S.: am scris in engleza pentru ca exista sansa ca cei doi de sus sa citeasca post-ul.
Mircios

duminică, 11 ianuarie 2009

ceea ce parea a fi ultimul post al blogului

am asteptat ca vreunul din colegii de "sir" sa-si faca curaj si sa scrie ultimul post, sau macar un fel de incheiere a povestirilor noastre de pe-acolo... aseara am iesit la o bere cu fostii colegi de faculte, ne-am uitat impreuna la pozele facute in india si mi s-a cam facut dor...probabil si de-aia venind acasa am deschis din reflex blogu' sa vad ce mai e nou...nik nu era schimbat :(
m-am apucat sa scriu nestiind ce vreau sa scriu, ma uit mai sus si vad ca inca n-am "scris" nik...avea dreptate cosminache la un moment dat cand ne intreba: "da bah, voi de india cand aveti de gand sa scrieti?"...cred c-am trecut cu vederea aspectul asta, superficiali asa cum poate suntem unii dintre noi...a fost prea scurt, intens si pt fiecare dintre noi, din fericire, a lasat semne.
simt nevoia sa pun pe blog la post-ul asta despre nimic poze tot despre nimic..."restul e tacere"..
v-am salutat...hai pa!

un post crezut pierdut...din agra

N.R.: n-am stiut de optiunea blogului de a salva post-urile, crezusem ca nu voi mai recupera starea pe care-am avut-o atunci cand scriam pe fuga randurile astea...
Ajunsi in Agra, cu o intarziere normala in India de o ora jumate..o calatorie minunata cu aer conditionat fireste :) pe care am dormit-o aproape toti, mai putin piersicutele :D
Mare teapa la mancare ne luaram la hotelul asta, Sai Palace, cazarea e acceptabila ca bani, view-ul de pe terasa e genial...se vede taj mahalul foarte ghine...unii, nu zic cine, pot vedea chiar de pe buda minunea.
The funny part cu scrisul la acest calculator preistoric e ca prin spatele monitorului se plimba nestigherit un soricel, foarte simpatic, se pare ca-i prieten de-al casei, deci nu are rost sa-l deranjez :)
va saluta mircios (askim)