duminică, 30 noiembrie 2008

Ieftin, da' bun




Azi dimineata, cand am coborat din tren, am fost asaltati de vreo 20 de indivizi disperati, dornici sa castige cateva rupii de pe urma unor turisti naivi. Din fericire, n-a fost cazul nostru.
Am observat ca in meleul de indieni stransi in jurul nostru, un om parea mai de incredere. Baba, caci asa il cheama, ne-a dus la hotelul pe care-l patroneaza impreuna cu familia lui. Un hotel modest, dar placut. Si ce-i mai important pentru noi acum, foarte ieftin. Pe o camera dubla platim echivalentul a vreo 8 RON pe noapte. Adica 3 Ron de persoana. Nu-i o gluma. Astea-s preturile pe-aici. Ce-i drept, Baba s-a oferit sa ne ofere maine o calatorie cu camila, prin desert. Probabil asa isi mai rotunjeste si el veniturile.

3 comentarii:

Anca spunea...

Asta-i camera noastra!:)) Si daca va uitati mai atent, puteti vedea o parte din lui Onut :D

Anca spunea...

Aa.. si o parte din cerceii proaspat achizitionati:)).. obsedata, obsedata, dar tot cu privitul raman:(.. ca nu-mi merg prea bine negocierile :((

Sandelos spunea...

Da Anca..acum ai pe langa cerceii de tiganca si cercei de indianca :)). Onut gandeste-te sa-ti cumperi si un cufar pt monezi :)) comoara pe care o sa ti-o care in spate copiii :)