luni, 17 noiembrie 2008

Unul si unul

Varietate. Asta e cuvantul care defineste cel mai bine grupul nostru. Suntem prieteni, cei mai multi ne cunoastem de cand eram mici, dar cu toate astea suntem foarte diferiti. Lucram in domenii diferite, ascultam genuri de muzica diferite, ne imbracam diferit, glumim diferit, avem reactii diferite cand ne imbatam, scriem diferit si bineinteles, avem asteptari foarte diferite de la India. De-aici si farmecul acestui blog: sase puncte de vedere diferite despre un singur subiect: o calatorie de 3 saptamani in India.

Sigur, fiind diferiti si dorind lucruri diferite, uneori vom avea si diferente de opinii. Unii vor dori sa vada un oras, altii alt oras. Unii vor dori sa se prajeasca la soare ascultand un guru indian, altii sa vada un templu pitoresc. Intelegerea dintre noi a fost ca facem un traseu comun, dar, in fiecare loc in care poposim avem intinerarii diferite. Doar mergem in calatorie, nu in excursie. Tocmai de aceea, pe acest blog nu veti gasi opinia si impresia unui grup despre India ci opiniile si impresiile personale a sase oameni.

Nu, la sfarsit nu votam cel mai bun autor si nici cel mai bun post. La sfarsit ne bucuram ca am ramas cu ceva pretios de pe urma acestei calatorii. O amintire placuta pentru noi si o forma de informare si delectare pentru voi.

2 comentarii:

Sorin spunea...

Ce s-a intamplat cu comentariile scrise astazi?Intrebarea e nu de ce au fost sterse ci de cine:).

We want blood!!!!

Anonim spunea...

Frumoasa initiativa cu blogul asta! Incepe sa imi placa din ce in ce mai mult :)