sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Peste fix o saptamana


Peste fix o saptamana, la ora asta, vom fi pe Otopeni asteptand sa ne imbarcam in avion. Prilej pentru mine sa va dau cateva detalii despre zborul nostru spre Mumbai. Am ales o cursa Finnair mai ales datorita pretului. Drumul dus-intors ne va costa in jur de 630 de euro de persoana, biletele fiind luate inca de acum 3 luni.

Vom zbura in jur de 3 ore pana la Helsinki, vom sta acolo cam 2 ore si apoi ne vom imbarca in avionul de Mumbai care ne va duce la destinatie cam in 8 ore. Vom ateriza la 4 dimineata si cu siguranta vom fi asaltati de zeci de taximetristi pisalogi, dornici sa ne faca o bucurie.

Hotelul din Mumbai e deja rezervat. Am mers pe recomandarea Lonely Planet, un hotel pe nume Bentleys, foarte central, curat, decent si mai ales ieftin. Pe o camera de doua persoane, cu toaleta pe hol(celelalte erau deja ocupate) vom da 25 de euro. E foarte mult pentru India, dar e un pret foarte bun pentru Mumbai care e de departe cel mai scump oras de la ei.


7 comentarii:

Anonim spunea...

o sa platim mai multisor un pic...45 de euro de caciula pentru toate cele trei nopti...dar noi speram sa "worth every rupee" ;))

Sorin spunea...

@Grupito:Domnul agent turism Mircios va trage serios in piept.Da..45 de euro cu comision 25%.El cum sa supravietuiasca in India decat cu banii vostri?!:)

Anonim spunea...

Si cel mai tare eveniment al zborului e zborul pe deasupra Cercului Polar Nord,in conditiile in care vom putea distinge ceva

Anonim spunea...

Cercul polar nord e o paralela de latitudine, o linie virtuala care trece prin Finlanda. Deci n-ai ce sa vezi.

Sorin spunea...

@Stefan:Depinde ce bei inainte:).

Anonim spunea...

m-am interesat de costul unui transfer de la chhatrapati shivaji (aeroportul mare din mumbai) la colaba (cartierul central in care vom sta) si el este se pare intre 350 si 450 rupii..asta inseamna in euro cam 6-8 euro. Ramane sa vedem daca vom putea tocmi chiar la banii astia indienii aia infometati :)

Anonim spunea...

stiu man,dar clima din Finlanda pe care o vede toata lumea e temperata,iar cea din nord unde ajungem noi cu avionul e subarctica.Prin urmare daca avionul ar fi destul de jos iar vremea ar fi ok,am putea vedea pana si o vulpe polara :))